Break the eggs into a bowl and beat with a fork until smooth. Wash the vegetables, cut the mushrooms into small slices, and the pumpkin and zucchini into small cubes. Wash the greens, dry and chop.
Яйца разбейте в миску и взболтайте вилкой до однородности. Овощи помойте, нарежьте грибы небольшими ломтиками, а тыкву и кабачки — маленькими кубиками. Зелень помойте, обсушите и измельчите.
In a deep bowl, mix all the vegetables with beaten eggs and herbs, add salt and pepper.
В глубокой миске смешайте все овощи со взбитыми яйцами и зеленью, добавьте соль и перец.
Pour the mixture into a heated frying pan with vegetable oil and fry over medium heat until cooked, with the lid closed. Fold in half and cook for another 2 minutes.
Вылейте массу на разогретую сковороду с растительным маслом и обжаривайте на среднем огне до готовности, под закрытой крышкой. Сверните пополам и поджарьте еще 2 минуты.
Prepare a thick sour cream sauce with dill for the omelette.
Приготовьте к омлету густой сметанный соус с укропом.