Peel the pumpkin and cut into medium cubes. Grate the peeled garlic and ginger on a fine grater. Wash the cilantro, dry and chop.
Тыкву очистите от кожуры и нарежьте средними кубиками. Очищенный чеснок и имбирь натрите на мелкой терке. Кинзу промойте, обсушите и измельчите.
Boil the broth in a saucepan and boil the bulgur in it until tender.
В кастрюле закипятите бульон и отварите в нем булгур до готовности.
Heat a frying pan with oil, lightly fry garlic and ginger, add chopped pumpkin, season with turmeric, pepper, salt, curry and simmer for about 5 minutes, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду с маслом, слегка обжарьте на ней чеснок с имбирем, добавьте нарезанную тыкву, приправьте куркумой, перцем, солью, карри и тушите около 5 минут, иногда помешивая.
Pour milk into the stewed vegetables, wait until it boils and add tomato paste with chopped cilantro. Cook the sauce for 7 minutes until the pumpkin softens. Serve the dish in portions, topped with sauce.
Влейте в тушенные овощи молоко, дождитесь, когда закипит и добавьте томатную пасту с измельченной кинзой. Варите соус в течение 7 минут, до размягчения тыквы. Подавайте блюдо порционно, полив соусом.
Bulgur can be served either topped with pumpkin sauce or mixed with coconut sauce, and put pumpkin on top.
Булгур можно подать как полив соусом с тыквой, так и перемешав с кокосовым соусом, а сверху выложить тыкву.