Wash the tomatoes and cucumbers, remove all the soft part with seeds from the tomatoes, and cut the dense part into small cubes. Cucumbers, cheese, peeled and washed onions also cut into the same cubes. Wash the greens, dry and chop.
Помидоры и огурцы помойте, с помидор удалите всю мягкую часть с семенами, а плотную часть нарежьте маленькими кубиками. Огурцы, сыр, очищенный и помытый лук так же нарежьте такими же кубиками. Зелень промойте, обсушите и измельчите.
Place all the chopped vegetables, herbs, cheese in a deep bowl, add a little salt and mix thoroughly.
В глубокую миску сложите все нарезанные овощи, зелень, сыр, слегка присолите и тщательно перемешайте.
Cut the pita bread into pieces so that you can easily wrap it. Grease each sheet with adjika; if it is not very sharp, you can add more of it. Place the filling on the pita bread and wrap it like an envelope.
Лаваш нарежьте на такие куски, чтоб можно было легко завернуть. Каждый лист смажьте аджикой, если она не сильно острая, то можете положить ее побольше. Положите начинку на лаваш и заверните в виде конверта.
Grease a heated frying pan with oil and fry the shawarma over medium heat until golden brown. Brush the fried envelopes with teriyaki sauce and serve immediately.
Смажьте разогретую сковороду маслом и обжаривайте на среднем огне шаурму до золотистой корочки. Обжаренные конвертики смажьте соусом терияки и сразу подавайте.
Serve shawarma with assorted sauces.
Подайте шаурму с ассорти соусов.