Wash the parsley and chop finely. Peel the garlic and chop thinly. Grate the cheese on a fine or medium grater. Prepare the minced meat, add salt, pepper and chopped garlic. Rinse the rice. Preheat the oven.
Помойте петрушку и мелко нарубите. Чеснок очистите и тонко нарежьте. Сыр натрите на мелкой или средней терке. Приготовьте фарш, добавьте в него соль, перец и измельченный чеснок. Промойте рис. Разогрейте духовку.
Cook the rice until cooked or half cooked. Mix rice with minced meat and aromatic herbs. Form into round meatballs.
Сварите рис до готовности или полуготовности. Перемешайте рис с фаршем и ароматными травами. Сформируйте круглые тефтели.
Heat the cream and add grated cheese. Add a little salt and pepper and bring to a boil. The sauce should thicken slightly.
Разогрейте сливки и добавьте тертый сыр. Немного посолите, поперчите и доведите до кипения. Соус должен слегка загустеть.
Place the meatballs in a greased pan. Pour over cream sauce. Bake in the oven at 200℃ for 40 minutes.
Положите тефтели в смазанную маслом форму. Залейте сливочным соусом. Запекайте в духовке при 200 ℃ в течение 40 минут.
Sprinkle the finished hot meatballs with parsley.
Готовые горячие тефтели посыпьте петрушкой.