Wash the mushrooms and pumpkin. Cut the mushrooms into thin slices and the pumpkin into medium cubes. Peel and chop the garlic. Cut some of the cheese into medium cubes, and grate some on a medium grater. Preheat the oven.
Грибы и тыкву помойте. Нарежьте грибы тонкими пластинками, тыкву средними кубиками. Чеснок очистите и измельчите. Часть сыра нарежьте средними кубиками, а часть натрите на средней терке. Духовку нагрейте.
In a preheated frying pan with oil, fry the mushrooms until golden. Transfer the finished mushrooms to a plate.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте грибы до золотистости. Готовые грибы переложите в тарелку.
Place the chopped pumpkin in the mushroom pan and simmer over medium heat, with the lid closed, for 10 minutes. Add the pumpkin to the mushrooms, salt and pepper, add chopped cheese and chopped garlic. Mix everything thoroughly.
В сковороду из-под грибов выложите нарезанную тыкву и тушите на среднем огне, под закрытой крышкой в течение 10 минут. Выложите тыкву к грибам, посолите, поперчите, добавьте нарезанный сыр и измельченный чеснок. Все тщательно перемешайте.
In a separate, deep plate, mix sour cream with eggs and cream, season with salt and pepper.
В отдельной, глубокой тарелке смешайте сметану с яйцами и сливками, приправьте солью и перцем.
Grease a baking dish with butter and sprinkle with breadcrumbs. Place the prepared vegetable mixture in it and pour it evenly with the prepared creamy sauce.
Форму для запекания смажьте сливочным маслом и присыпьте сухарями. Выложите в нее овощную заготовку и равномерно залейте подготовленным сливочным соусом.
Place the casserole in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. When the time is up, remove the casserole, sprinkle it with grated cheese and return to bake until golden brown. Serve the casserole cut into portions.
Отправьте запеканку в нагретую до 180 градусов духовку на 30 минут. По истечение времени выньте запеканку, посыпьте ее тертым сыром и верните обратно запекаться до золотистой корочки. Подавайте запеканку нарезанной порционными кусками.
Add chopped fresh herbs to the creamy filling.
В сливочную заливку добавьте измельченную свежую зелень.