Rinse the liver, peel off the films and cut into medium pieces. Wash the cherry tomatoes and cut into two parts. Peel the pumpkin and cut into medium cubes. Peel the onion, rinse and cut into thin rings. Wash the lettuce leaves and dry them. Grate Parmesan on a fine grater.
Печень промойте, очистите от пленок и нарежьте средними кусочками. Помидоры черри промойте и разрежьте на две части. Тыкву очистите от кожуры и нарежьте средними кубиками. Лук очистите, промойте и нарежьте тонкими кольцами. Листья салата промойте и обсушите. Пармезан натрите на мелкой терке.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the liver over high heat until golden brown.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте печень на сильном огне до золотистого цвета.
Place the pumpkin in a microwave-safe container, add a spoonful of water, cover with a lid with a hole and steam in the microwave for a few minutes.
Тыкву сложите в контейнер для микроволновки, добавьте ложку воды, накройте крышкой с отверстием и отправьте пропариться в микроволновку на несколько минут.
Place coarsely torn lettuce on a serving plate, place fried liver, steamed pumpkin cubes on it, top with half a tomato and onion rings. Add salt and pepper to the salad, drizzle with olive oil and sprinkle with grated cheese. Serve the salad immediately.
В порционную тарелку уложите крупно порванный салат латук, на него разложите обжаренную печень, пропаренные кубики тыквы, сверху половинки помидор и кольца лука. Добавьте в салат соль, перец, сбрызните оливковым маслом и посыпьте тертым сыром. Подавайте салат сразу.
Serve this salad with a side dish of grilled vegetables.
Подайте такой салат с гарниром из овощей гриль.