Rinse the liver, peel off the films, cut into small pieces and marinate for at least an hour, putting it in the refrigerator, in soy sauce with honey, garlic, chili pepper, sesame oil, corn flour and a quarter of green onions. Wash the green onions, dry and chop. Peel the garlic and finely chop. Peel the carrots and ginger, wash and cut into thin slices. Wash the mushrooms and cut into quarters. Defrost the peas.
Печень промойте, зачистите от пленок, нарежьте не крупными кусками и замаринуйте минимум на час, убрав в холодильник, в соевом соусе с медом, чесноком, перцем чили, кунжутном масле, кукурузной муке и четверти зеленого лука. Зеленый лук промойте, обсушите и измельчите, Чеснок очистите и мелко нарежьте. Морковь и имбирь почистите, помойте и нарежьте тонкими ломтиками. Грибы промойте и нарежьте четвертинками. Горошек разморозьте.
Heat a saute pan with a little olive oil and quickly fry the carrots in it over high heat. Add mushrooms and peas, fry for a minute, pour in 60 ml of water, cover with a lid and simmer for a minute. Remove vegetables from the pan.
Нагрейте сковороду для тушения с небольшим количеством оливкового масла и быстро обжарьте в ней морковь на сильном огне. Добавьте грибы и горошек, обжарьте в течение минуты, влейте 60 мл воды, накройте крышкой и тушите в течение минуты. Овощи выньте со сковороды.
In a frying pan from under the stewed vegetables, heat the remaining olive oil, quickly fry the ginger with the remaining green onions over high heat, add the liver with the marinade and fry, stirring continuously, for a minute.
В сковороде из-под тушеных овощей нагрейте оставшееся оливковое масло, быстро обжарьте на сильном огне имбирь с остатками зеленого лука, добавьте печень с маринадом и жарьте, не переставая помешивать, в течение минуты.
Pour a small amount of water into the frying pan with the liver, add the fried mushrooms and vegetables and simmer for two minutes over high heat, constantly stirring the dish. Serve hot, in portions, sprinkled with fresh cilantro.
Влейте в сковороду с печенью небольшое количество воды, выложите обжаренные грибы с овощами и тушите в течение двух минут на сильном огне, постоянно перемешивая блюдо. Подавайте горячим, порционно, посыпав свежей кинзой.
Serve the Asian-style liver with boiled, fluffy Basmati rice.
Подайте печень по-азиатски с отварным, рассыпчатым рисом «Басмати».