Using a vegetable peeler, cut the pumpkin into thin slices.
Овощечисткой нарежьте тыкву тонкими слайсами.
Place a sheet of parchment paper on a baking sheet and place the pumpkin slices on it in one layer. Mix spices with salt in one container and sprinkle on future chips.
На противень постелите лист пергаментной бумаги и выложите на него тыквенные слайсы в один слой. Специи смешайте с солью в одной емкости и посыпьте будущие чипсы.
Place the baking sheet in the oven and dry the chips at 60°C. This may take from 1-3 hours, depending on the oven. Test the chips periodically to see if they are done. They should be dry and crispy.
Поставьте противень в духовку, и сушите чипсы при 60°С. Времени на это может уйти от 1-3 часа, в зависимости от духовки. Периодически пробуйте чипсы на готовность. Они должны быть сухими и хрустящими.
Pumpkin chips can be served with cream soup instead of croutons.
Тыквенные чипсы можно подать к крем-супу вместо сухариков.