Wash the cauliflower and separate into florets. Peel and wash onions, carrots and peppers. Cut the peppers and onions into thin strips, and grate the carrots on a medium grater.
Цветную капусту промойте и разделите на соцветия. Лук, морковь и перец очистите и помойте. Нарежьте перец и лук тонкой соломкой, а морковь натрите на средней терке.
In a frying pan heated with oil, fry the onions, carrots and peppers until soft, stirring occasionally.
На разогретой с маслом сковороде обжарьте лук, морковь и перец до мягкости, периодически помешивая.
Add tomato paste and milk to the fried vegetables, stir, bring to a boil and simmer over medium heat for several minutes.
К обжаренным овощам добавьте томатную пасту и молоко, перемешайте, доведите до кипения и тушите на среднем огне в течение нескольких минут.
Add the prepared cabbage to the stewing vegetables, stir and simmer for another 10 minutes, add salt, pepper, spices, stir again and bring to readiness.
Подготовленную капусту добавьте к тушащимся овощам, перемешайте и тушите еще минут 10, посолите, поперчите, добавьте специи, еще раз перемешайте и доведите до готовности.
Cover the finished hodgepodge with a lid and let it brew. Serve the dish sprinkled with fresh herbs.
Готовую солянку накройте крышкой и дайте настояться. Подавайте блюдо, посыпав свежей зеленью.
Prepare garlic sauce for this hodgepodge. For the main course, cook the meat and serve it with hodgepodge as a side dish.
Приготовьте к такой солянке чесночный соус. В качестве основного блюда приготовьте мясо и подайте его вместе с солянкой, в качестве гарнира.