Wash the hearts, remove excess fat, films and vessels. Heat the water. Peel and chop the onion. Finely chop the dill.
Помойте сердечки, удалите лишний жир, пленочки и сосуды. Нагрейте воду. Почистите и нарежьте лук. Мелко нарежьте укроп.
Place a frying pan on the stove and pour oil into it. Add onion to hot oil. Cook, stirring, for a few minutes until the onion is soft. Add chicken hearts to the onions and fry for 10 minutes. The hearts should turn a uniform brown color. Pour hot water into the pan, cover with a lid and simmer the hearts for 30 minutes over low heat. About 5 minutes before the end of cooking, add salt and pepper. Add cream to the hearts and stir. Bring to a boil. Reduce heat to low and simmer for another 5-7 minutes.
Поставьте на плиту сковороду, налейте в нее масло. Добавьте в разогретое масло лук. Готовьте, перемешивая, несколько минут, пока лук не станет мягким. Выложите к луку куриные сердечки, обжаривайте 10 минут. Сердечки должны стать равномерного коричневого цвета. Налейте в сковороду горячую воду, накройте крышкой и тушите сердечки 30 минут на небольшом огне. Минут за 5 до конца приготовления посолите и поперчите. Добавьте к сердечкам сливки, перемешайте. Доведите до кипения. Убавьте огонь до минимума и тушите еще 5-7 минут.
Before serving, sprinkle the dish with herbs, such as dill. Serve the hearts in creamy sauce with fresh vegetables.
Перед подачей посыпьте блюдо зеленью, например, укропом. Подавайте сердечки в сливочном соусе со свежими овощами.