Wash the pumpkins, dry them and cut them in half. Use a spoon to remove the insides to create bowls of sorts. Leave a little pulp for the filling. Cut off the bottom of each to give stability. Wash the pepper, cut it, remove the seeds. Peel the onion. Wash the green onion feathers. Finely chop everything. Grate the cheese.
Тыквы помойте, вытрите и разрежьте наполовину. Ложкой удалите внутренность, чтоб получились своеобразные мисочки. Немного мякоти оставьте для начинки. У каждой срежьте дно, чтоб придать устойчивость. Перец помойте, разрежьте, удалите семена. Лук очистите. Перья зеленого лука помойте. Все мелко нарежьте. Сыр натрите на терке.
Line a baking sheet with parchment paper. Season the pumpkin halves with salt and pepper and place on a baking sheet with paper.
Противень застелите пергаментной бумагой. Половинки тыквы посолите, поперчите и поставьте на противень с бумагой.
Fry the minced meat in a frying pan with olive oil until half cooked. Add pieces of pumpkin pulp and all other vegetables except green onions to the minced meat, mix and fry until the onions are transparent.
На сковороде с оливковым маслом поджарьте фарш до полуготовности. К фаршу добавьте кусочки мякоти тыквы и все остальные овощи кроме зеленого лука, перемешайте и пожарьте до прозрачности лука.
Add tomato paste, spices, salt, stir and cook for 2 minutes. Turn off the heat, add corn, stir and stuff our mini pumpkins with this minced meat. Cover with foil and bake at 160° for 40 minutes. 5 minutes before cooking, remove the foil, sprinkle grated Parmesan cheese on top and let the cheese melt.
Добавьте томатную пасту, специи, посолите, перемешайте и готовьте 2 минуты. Выключите огонь, добавьте кукурузу, перемешайте и начините этим фаршем наши мини-тыквы. Накройте фольгой и запекайте при t 160° 40 минут. За 5 минут до готовности снимите фольгу, сверху посыпьте тертым пармезаном и поставьте, чтобы сыр расплавился.
Serve the stuffed pumpkins in portions, sprinkled with fresh green onions.
Подавайте порционные фаршированные тыквы, посыпав свежим зеленым луком.