First boil fresh or frozen green beans in salted water for 5-7 minutes. Wash the tomato and cut into cubes. Peel the onion and chop it. Wash the parsley and chop finely.
Стручковую фасоль свежую или замороженную предварительно отварите в подсоленной воде 5-7 минут. Помидор помойте и нарежьте кубиками. Лук очистите, измельчите. Петрушку помойте и мелко нарежьте.
Fry the onion in a frying pan with vegetable oil, add boiled beans and tomatoes, stir and cook for 5 minutes.
На сковороде с растительным маслом поджарьте лук, добавьте отваренную фасоль и помидор, перемешайте и готовьте 5 минут.
Beat the eggs with milk and a pinch of salt using a fork or mixer. Pour the egg mixture over the vegetables, cover and cook over low heat.
Яйца взболтайте с молоком и щепоткой соли при помощи вилки или миксера. Залейте овощи яичной смесью, накройте крышкой и готовьте на минимальном огне.
A couple of minutes before it’s ready, you can sprinkle the omelette with grated cheese.
За пару минут до готовности можно посыпать омлет натертым сыром.