Take ready-made minced meat or make it yourself. Peel and chop the garlic. Grate the cheese on a fine or medium grater.
Возьмите готовый фарш или сделайте его самостоятельно. Очистите и измельчите чеснок. Сыр натрите на мелкой или средней терке.
Pour vegetable oil into a heated frying pan, add minced meat, salt and pepper. Fry over medium heat until golden brown. Add onion and fry until soft.
На разогретую сковороду влейте растительное масло, выложите фарш, посолите и поперчите. Обжаривайте на среднем огне до золотисто-коричневого цвета. Добавьте лук и обжарьте до мягкости.
Heat another frying pan or saucepan and add butter. Pour in the cream and add the grated cheese. Add some salt and pepper, add garlic and bring the sauce to a boil. It should thicken slightly.
Разогрейте другую сковороду или сотейник и положите сливочное масло. Влейте сливки и добавьте тертый сыр. Немного посолите, поперчите, добавьте чеснок и доведите соус до кипения. Он должен слегка загустеть.
Pour the creamy sauce into the frying pan and simmer over low heat until thickened.
В сковороду к фаршу влейте сливочный соус и тушите на маленьком огне до загустения.
Serve the dish sprinkled with grated cheese.
Подайте блюдо, посыпав тертым сыром.