Shred the cabbage. Peel the vegetables. Cut them into small pieces, sausages into circles.
Нашинкуйте капусту. Очистите овощи. Нарежьте их на мелкие кусочки, сосиски на кружочки.
Salt and pepper the cabbage and fry in oil. Close the lid and simmer for 15 minutes over low heat. In another pan, fry the onions and carrots. Add ketchup to them. Let it boil. Add sausages and vegetables to the cabbage. Simmer for 10 minutes.
Капусту посолите, поперчите и обжарьте на масле. Закройте крышкой и тушите 15 минут на маленьком огне. На другой сковороде обжарьте лук и морковь. Внесите к ним кетчуп. Дайте прокипеть. Добавьте к капусте сосиски и овощи. Тушите 10 минут.
Transfer the dish into bowls and serve with a salad of fresh vegetables.
Переложите блюдо в мисочки и подавайте на стол с салатом из свежих овощей.