Pour cooled boiled water over oatmeal overnight. Cut the pumpkin into cubes. Peel the banana and kiwi and also cut into cubes.
Овсяные хлопья залейте остывшей кипяченой водой на ночь. Тыкву нарежьте кубиками. Банан и киви очистите и тоже нарежьте кубиками.
In the morning, grind the swollen flakes with water in a blender and strain through 2 layers of gauze and pour into a bottle. They can be stored for several days in the refrigerator.
Утром набухшие хлопья с водой измельчите в блендере и процедите через 2 слоя марли и перелейте в бутылку. Их можно хранить несколько дней в холодильнике.
In a blender bowl, combine pumpkin, kiwi, banana cubes, add oat milk. Blend with a blender until smooth.
В чаше блендера соедините кубики тыквы, киви, банана, добавьте овсяное молоко. Перебейте блендером до однородной массы.
Pour the smoothie into beautiful jars and serve with straws.
Налейте смузи в красивые баночки, подавайте с соломинками.