Remove the butter from the refrigerator ahead of time so that it is at room temperature. Boil the eggs hard.
Масло достаньте за ранее с холодильника, чтоб оно было комнатной температуры. Яйца отварите в крутую.
Separate the yolks from the whites. Grind the anchovies with capers, gherkins and egg yolks twice in a meat grinder.
Отделите желтки от белков. Прокрутите на мясорубке, два раза, анчоусы с каперсами, корнишонами и яичными желтками.
Grind the resulting mass through a sieve with the addition of softened butter. Mix everything thoroughly. Season the resulting oil with pepper and vinegar to taste and mix again. The oil is ready and can be used immediately.
Полученную массу перетрите через сито с добавлением размягченного масла. Все тщательно перемешайте. Полученное масло приправьте по вкусу перцем и уксусом и еще раз перемешайте. Масло готово и можно сразу использовать.
Serve sandwiches coated in anchovy oil with deep-fried seafood (shrimp, squid).
Подайте бутерброды, смазанные анчоусовым маслом с обжаренными во фритюре морепродуктами (креветки, кальмары).