Wash the chicken legs well and dry with paper towels. Peel and chop the garlic. Preheat the oven to 180℃.
Хорошо вымойте куриные ножки и обсушите бумажными полотенцами. Очистите и измельчите чеснок. Разогрейте духовку до 180 ℃.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Place chicken legs. Season with salt and pepper. Fry over high heat on each side for 5 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Выложите куриные ножки. Посолите и поперчите. Обжаривайте на сильном огне с каждой стороны по 5 минут до появления золотистой корочки.
Separately, in a saucepan, mix cream, chopped garlic, salt and pepper. Stirring, bring the sauce to a boil.
Отдельно в сотейнике смешайте сливки, измельченный чеснок, соль и перец. Помешивая, доведите соус до кипения.
Transfer the fried legs to the prepared baking dish. Pour cream sauce on top. Place the mold in an oven preheated to 200 ℃ for 30 minutes.
Обжаренные ножки переложите в подготовленную форму для запекания. Сверху влейте сливочный соус. Отправьте форму в разогретую до 200 ℃ духовку на 30 минут.
Before serving, sprinkle with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте мелко нарезанной зеленью.