Wash and dry the lettuce leaves. Peel the onion, wash it and cut it into thin quarters. Wash the tomatoes and cut into medium slices. Wash the cucumbers and cut into strips. Grate the cheese on a coarse grater.
Листья салата промойте и просушите. Лук очистите, помойте и нарежьте тонкими четвертинками. Помидоры помойте и нарежьте средними ломтиками. Огурцы промойте и нарежьте соломкой. Сыр натрите на крупной терке.
In a preheated, dry frying pan, fry the bacon until crispy, seasoning with salt and pepper.
На разогретой, сухой сковороде обжарьте бекон до хруста, приправив солью и перцем.
Place lettuce leaves on the pita bread, top with all the chopped vegetables, add salt, pepper and sour cream. Top with fried bacon and shredded cheese and drizzle generously with tomato sauce.
На лаваш уложите листья салатов, сверху все нарезанные овощи, посолите, поперчите и полейте сметаной. Сверху выложите обжаренный бекон и натертый сыр и обильно сбрызните томатным соусом.
Wrap the stuffed pita bread in the form of a roll and fry in a heated frying pan, where the bacon was fried until crispy. Serve the shawarma hot.
Начиненный лаваш заверните в форме ролла и обжарьте на разогретой сковороде, где обжаривался бекон до хрустящей корочки. Подайте шаурму горячей.
Serve shawarma with French fries with various sauces.
Подайте шаурму к картофелю фри с различными соусами.