Peel the vegetables. Dissolve the onion into feathers. Finely chop the garlic. Grate carrots on a coarse grater. Finely chop the cabbage. Dissolve tomato sauce with water. Cut the sausages into circles.
Очистите овощи. Лук распустите на перышки. Чеснок мелко нарубите. Морковь на трите на крупную терку. Капусту мелко нарежьте. Разведите томатный соус с водой. Сосиски нарежьте на кружочки.
Combine vegetables, except cabbage, in a frying pan with oil. Simmer the vegetables until soft. Add cabbage. Sauté for 7 minutes. Pour in tomato sauce. Add the sausages to the pan. Heat in a frying pan for 5 minutes.
Соедините овощи, кроме капусты, на сковороде с маслом. Тушите овощи до мягкости. Добавьте капусту. Пассеруйте 7 минут. Залейте томатным соусом. Сосиски внесите в сковороду. Прогрейте на сковороде 5 минут.
Serve delicious solyanka with fresh vegetable salad.
Подавайте вкусную солянку с салатом из свежих овощей.