Rinse the chicken breast, dry it, and lightly pound it. Peel the garlic. Wash and dry the greens. Wash the lemon and finely zest it.
Грудку курицы промойте, обсушите, и слегка отбейте. Чеснок очистите. Зелень промойте и обсушите. Лимон помойте и снимите с него тонко цедру.
In the bowl of a blender, grind the crackers with butter, garlic, herbs and zest into crumbs, seasoning with salt and pepper. Transfer the finished breading to a shallow plate. Place flour in another plate.
В чаше блендера измельчите в крошку крекеры с маслом, чесноком, зеленью и цедрой, приправив солью и перцем. Готовую панировку переложите в неглубокую тарелку. В другую тарелку насыпьте муку.
In a separate bowl, beat the eggs with a fork until smooth.
В отдельной миске взбейте с помощью вилки яйца до однородности.
Dredge the beaten meat in the prepared breading in the following sequence: first in flour, then in egg, then in garlic.
Обваливайте отбитое мясо в подготовленных панировках в следующей последовательности: в начале в муке, потом в яйце, затем в чесночной.
Fry the chops in a frying pan heated with oil until golden brown. Serve the dish hot with a side dish.
Обжаривайте отбивные на сковороде, разогретой с маслом до румяной корочки. Подавайте блюдо горячим с гарниром.
Serve chicken chops with mashed potatoes or grilled vegetables with garlic sauce.
Подайте куриные отбивные с картофельным пюре или овощами гриль с чесночным соусом.