Chop the cabbage thinly. Peel the onion and cut into half rings. Wash the mushrooms and cut into 4 parts. Cut the cucumbers into strips.
Капусту тонко нашинкуйте. Лук почистите и нарежьте полукольцами. Грибы помойте и разрежьте на 4 части. Огурцы порежьте соломкой.
First fry the cabbage in a frying pan with vegetable oil, then add water and simmer for 20 minutes, covering with a lid. Salt, add spices, tomato paste and apple cider vinegar. Simmer for another 10 minutes.
Капусту сначала обжарьте на сковороде с растительным маслом, затем влейте воду и тушите 20 минут, накрыв крышкой. Посолите, добавьте специи, томатную пасту и яблочный уксус. Тушите еще 10 минут.
Fry the mushrooms and onions in vegetable oil, do not forget to stir. Add cucumbers, stir and cook for 5 minutes.
Грибы с луком обжарьте на растительном масле, не забывайте мешать. Добавьте огурцы, перемешайте и готовьте 5 минут.
In a greased dish, place ½ cabbage in an even layer, then mushrooms and cabbage again. Smooth the top and sprinkle with breadcrumbs. Place in a hot oven and bake at 180° for 30 minutes.
В форму, смазанную маслом, выложите ровным слоем ½ капусты, потом грибы и снова капусту. Верх пригладьте и посыпьте панировочными сухарями. Поставьте в горячую духовку запекать при t 180° 30 минут.
Divide the casserole into squares with a spatula to make it easier to place on a plate. Serve with sour cream.
Запеканку лопаточкой разделите на квадраты, чтобы удобнее было класть на тарелку. Подавайте со сметаной.