Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Remove films from pork tenderloin. Sprinkle with dry onion, garlic and paprika, salt and
Свиную вырезку зачистите от пленок. Посыпьте сухим луком, чесноком и паприкой, посолите и
Cut the persimmon and apple into slices, and the onion into half rings.
Хурму и яблоко нарежьте ломтиками, лук – полукольцами.
Make cuts on the tenderloin, insert slices of onion, persimmon and apples into them. Add thyme and 30 g butter, pepper and wrap in foil.
На вырезке сделайте надрезы, вложите в них ломтики лука, хурмы и яблок. Добавьте тимьян и 30 г сливочного масла, поперчите и заверните в фольгу.
Place in the oven for 20 minutes at 200°C. Then open the foil and bake for another 5 minutes.
Поставьте в духовку на 20 минут на 200 °С. Затем раскройте фольгу и запекайте еще 5 минут.
For garnish, salt the couscous and pour boiling water over it in a 1:2 ratio. Add thyme, cover and let sit.
Для гарнира посолите кускус и залейте его кипятком в пропорции 1:2. Добавьте тимьян, накройте и дайте настояться.
Cut the celery stalk, carrots and onion into cubes. Fry vegetables in vegetable oil, add steamed couscous, heat through.
Стебель сельдерея, морковь и лук нарежьте кубиками. Обжарьте овощи на растительном масле, добавьте запаренный кускус, прогрейте.
For the sauce, squeeze the juice of two oranges into a saucepan, add a little zest, and heat. Add finely chopped ginger, honey and soy sauce and simmer. At the end, add sesame seeds and 20 g of butter.
Для соуса выжмите в сотейник сок двух апельсинов, добавьте немного цедры, нагрейте. Добавьте мелко нарезанный имбирь, мед и соевый соус, проварите. В конце добавьте кунжут и 20 г сливочного масла.
Serve pork with couscous and sauce, garnished with cilantro.
Подавайте свинину с кускусом и соусом, украсив кинзой.