Clean the fish, cut into pieces, remove the bones. Wash the vegetables, cut them into diamond-shaped pieces 2-2.5 cm in size. Chop the garlic.
Почистите рыбу, нарежьте на куски, удалите кости. Помойте овощи, нарежьте их на кусочки в форме ромбов размером 2-2,5 см. Измельчите чеснок.
Roll the fish pieces in cornstarch and fry in oil for 2-3 minutes. Don't overdry. The fish should be juicy.
Куски рыбы обваляйте в кукурузном крахмале и обжаривайте в масле 2-3 минуты. Не пересушивайте. Рыба должна быть сочной.
Fry the vegetables over low heat for 1-2 minutes until they remain half-raw.
Обжарьте на медленном огне овощи 1-2 минуты, чтобы они остались полусырыми.
Combine sugar, rice vinegar, ketchup, and paprika for the sauce. Mix the sauce with vegetables and garlic. Combine fish with vegetable sauce. Stir.
Соедините для соуса сахар, рисовый уксус, кетчуп, паприку. Смешайте соус с овощами и чесноком. Рыбу соедините с овощным соусом. Перемешайте.
Fish with vegetables in sweet and sour sauce are perfect with a side dish of steamed rice, as well as jasmine or green tea.
К рыбе с овощами в кисло-сладком соусе отлично подойдет гарнир из риса, сваренного на пару, а также жасминовый или зеленый чай.