Pre-wash and soak the rice and rinse the raisins. Wash the chicken eggs.
Предварительно промойте и замочите рис, промойте изюм. Помойте куриные яйца.
Boil milk, add pre-soaked rice and cook for 15-20 minutes. Before the end of cooking, add butter to the pan.
Вскипятите молоко, всыпьте в него заранее замоченный рис и варите в течение 15-20 минут. Перед окончанием варки добавьте в кастрюлю сливочное масло.
Separate the yolks from the whites and mix them until smooth with slightly cooled rice.
Отделите желтки от белков и смешайте их до однородности со слегка остывшим рисом.
Beat the egg whites and sugar thoroughly.
Тщательно взбейте белки с сахаром.
Mix the rice mixture with raisins and egg whites.
Смешайте рисовую массу с изюмом и белками.
Grease a baking dish with butter and pour the mixture into it. Bake in an oven preheated to 170 degrees for 20-30 minutes.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом и переложите туда смесь. Запекайте в предварительно разогретой до 170 градусов духовке 20-30 минут.
The dish is ready! Decorate the pudding with raisins and serve slightly cooled.
Блюдо готово! Украсьте пудинг изюмом и подавайте слегка остывшим к столу.
Dust the pudding with powdered sugar and garnish with a small piece of chocolate. Bon appetit!
Присыпьте пудинг сахарной пудрой и украсьте небольшой долькой шоколада. Приятного аппетита!