Prepare the necessary ingredients. Wash and dry all vegetables. Place the beans in a colander.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Все овощи помойте и обсушите. Фасоль откиньте на дуршлаг.
First prepare the dressing. While you cut the vegetables, it will infuse. In a deep bowl, mix vegetable oil, liquid honey, mustard and lemon juice.
Сначала приготовьте заправку. Пока вы будете резать овощи, она настоится. В глубокой миске смешайте растительное масло, жидкий мед, горчицу и сок лимона.
Cut the pepper in half and remove the seeds. Then cut the red and yellow bell peppers and Chinese cabbage into strips. Peel the daikon and cut half of the vegetable into thin slices.
Перец разрежьте пополам, удалите семена. Затем нарежьте соломкой перец болгарский красный и желтый, пекинскую капусту. Дайкон очистите и нарежьте половину овоща тонкими брусочками.
Next, cut the tomato, we only need its dense part, also cut into strips. Next add beans and dressing. Mix well.
Далее нарежьте помидор, нам понадобится только его плотная часть, режьте также соломкой. Далее добавьте фасоль и заправку. Хорошо перемешайте.
Then add croutons and finely chopped parsley on top.
Затем добавьте сухарики и сверху мелко порезанную петрушку.
Grate the remaining half of the daikon on a fine grater and sprinkle on top of the salad. Do not press down or stir with a spoon.
Оставшуюся половину дайкона потрите на мелкой терке и присыпьте сверху салат. Ложкой не придавливайте и не перемешивайте.
Boil quail eggs and shape them into mice, use boiled carrots for the ears, and peppercorns for the eyes and nose. Cut the cheese pieces into triangles and decorate the salad.
Отварите перепелиные яйца и сформируйте из них мышек, для ушек используйте отваренную морковь, а для глаз и носа перец горошком. Кусочки сыра порежьте треугольником и украсьте салат.