Prepare all the ingredients and place them on the table. Boil chicken and quail eggs hard, then peel them. Wash carrots and greens. Peel the carrots.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Отварите куриные и перепелиные яйца вкрутую, затем очистите их от скорлупы. Помойте морковь и зелень. Очистите морковь от кожуры.
On a cutting board, cut the carrots into slices of equal thickness. Cut out “combs” and “beaks” from these circles for future cockerels.
На разделочной доске нарежьте морковь кружочками одинаковой толщины. Вырежьте из этих кружочков «гребешки» и «клювики» для будущих петушков.
Place a round cracker on the table. Place a little mayonnaise on each of them.
Разложите круглый крекер на столе. На каждый из них положите немного майонеза.
Now assemble the cockerel. Disassemble the parsley into sprigs and tear them off, grabbing the stem from each leaf. Make a cut at the bottom and back of each egg and insert bunches of parsley into it. Make a cut at the top and insert the comb there. At the front, insert a beak made of carrots, as well as eyes made of cloves. Place the collected cockerel vertically on each cracker.
Теперь соберите петушка. Разберите петрушку на веточки и оторвите их захватив стебель у каждого листочка. Внизу и сзади каждого яйца сделайте надрез и вставьте в него пучки петрушки. Сверху сделайте надрез и вставьте туда гребешок. Спереди вставьте клюв из морковки, а также глазки из гвоздики. На каждый крекер вертикально поставьте собранного петушка.
Place the appetizer on a plate, placing the chicken egg cockerels in the center. Place the cockerels made from quail eggs nearby. Ready!
Выложите закуску на тарелку, поставив петушков из куриных яиц в центр. Петушков из перепелиных яиц поставьте рядом. Готово!
Place the cockerels beautifully on a plate. Garnish the appetizer with a small amount of herbs and serve. Bon appetit!
Красиво поставьте петушков на тарелке. Украсьте закуску небольшим количеством зелени и подавайте к столу. Приятного аппетита!