Prepare all the ingredients and place them on the table. Peel the onions and garlic.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Очистите репчатый лук и чеснок от шелухи.
On a cutting board, chop the onion and garlic clove.
На разделочной доске измельчите репчатый лук и зубчик чеснока.
Take a large frying pan and melt the butter in it. Pour in the meat broth. Add onions, garlic and thyme. Add some flour and mix well. Cook the gravy until thickened.
Возьмите большую сковороду и растопите в ней сливочное масло. Влейте туда же мясной бульон. Добавьте репчатый лук, чеснок и тимьян. Положите немного муки и хорошо перемешайте. Готовьте подливку до загустения.
Serve the gravy in a special gravy boat to the table. Ready!
Подавайте подливку в специальном соуснике к столу. Готово!
When serving the gravy in a gravy boat, add some extra greens on top for a beautiful presentation! Bon appetit!
Подавая подливу в соуснике, сверху добавьте еще немного зелени для красоты подачи! Приятного аппетита!