Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and then peel the carrots and turnips.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте, а затем очистите морковь и репу.
On a cutting board, cut the carrots and turnips into small cubes.
На разделочной доске нарежьте морковь и репу маленькими кубиками.
Take a saucepan or saucepan, put vegetables in it and fill them with water. Bring the water to a boil. Since the cubes are small, the cooking time will be 15 minutes after boiling.
Возьмите кастрюлю или сотейник, положите туда овощи и залейте их водой. Доведите воду до кипения. Так как кубики маленькие, время варки составит 15 минут после кипения.
When the vegetables are ready, turn off the gas and drain the remaining water. Transfer the vegetables to a deep bowl. Use a masher with holes to puree the dish. This can also be done using a mixer. Salt and pepper the puree to taste.
Когда овощи будут готовы, выключите газ и слейте оставшуюся воду. Переложите овощи в глубокую миску. С помощью толкушки с отверстиями придайте блюду вид пюре. Также это можно сделать с помощью миксера. Посолите и поперчите пюре по вкусу.
Place the puree on a plate and in a pot and serve. Bon appetit!
Положите пюре в тарелку и в горшочек и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Place the carrot and turnip puree on a nice plate. Before serving, decorate the plate with a small amount of herbs or spices. Bon appetit!
Положите морковное пюре с репой в красивую тарелку. Перед подачей украсьте тарелку небольшим количеством зелени или специй. Приятного аппетита!