Prepare the necessary ingredients. Sift the flour, take out the butter in advance, it should be at room temperature.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Муку просейте, масло заранее достаньте, оно должно быть комнатной температуры.
Pour milk into a bowl and add the egg, beat well with a whisk.
В чашу налейте молоко и добавьте яйцо, хорошо взбейте венчиком.
Mix flour, spices and vanilla sugar. Cut the butter into small pieces. Sift the dry mixture again and grind with butter into crumbs.
Смешайте муку, специи и ванильный сахар. Масло порежьте на небольшие кусочки. Сухую смесь еще раз просейте и разотрите с маслом в крошку.
Add the beaten egg-milk mixture and sugar to the dry mixture. Mix everything thoroughly
В сухую смесь добавьте взбитую яично- молочную смесь и сахар. Все тщательно перемешайте
Core the apples and peel them if desired. Then cut into small cubes. Combine the dough and apples, then mix everything.
Удалите из яблок сердцевину, по желанию очистите их. Затем порежьте на мелкие кубики. Соедините тесто и яблоки, затем все перемешайте.
For this pie it is better to use a springform pan. Grease it with butter. And carefully transfer the pie. Level the top of the pie with a spoon and sprinkle with sugar.
Для данного пирога лучше использовать разъемную форму. Смажьте ее сливочным маслом. И аккуратно переложите пирог. Верх пирога разровняйте ложкой и присыпьте сахаром.
Preheat the oven to 180 degrees and bake the pie until done. The cake pan can also be placed on a baking sheet lined with parchment paper. Check doneness with a toothpick.
Духовку разогрейте до 180 градусов и выпекайте пирог до готовности. Форму с пирогом можно дополнительно поставить на противень, застеленный пергаментной бумагой. Проверяйте готовность зубочисткой.
Serve the pie with mint sprigs and a slice of lemon.
Пирог подайте к столу с веточками мяты и долькой лимона.