Remove the packaging from the cheeses, place the mixed nuts on a plate, and pour the honey into a small saucepan. For convenience, place all the ingredients on the table.
Снимите упаковку с сыров, выложите на тарелку микс орехов, налейте мед в небольшую соусницу. Выложите для удобства все ингредиенты на стол.
Cut the Cheddar cheese into slices (if necessary) and then roll them into a cone shape.
Нарежьте сыр «Чеддер» пластинками (при необходимости), а затем сверните их в форме «рожка».
Cut the Camembert circle into small triangular pieces.
Нарежьте кружок «Камамбера» на небольшие треугольные кусочки.
Cut the Parmesan cheese into cubes and the Dutch cheese into small slices.
Нарежьте кубиками сыр «Пармезан», а «Голландский» – небольшими пластинками.
Place the sliced cheeses on a large serving plate and top with honey and nuts. Don't forget to serve the plate with skewers or scrapers to make the cheese easy to eat. You can serve it on the table!
Выложите нарезанные сыры на большую тарелку для подачи, дополните их мёдом и орешками. Не забудьте сервировать тарелку шпажками или забочистками, чтобы сыр было удобно есть. Можно подавать на стол!
The more types of cheese you have on your cheese plate, the richer and more festive it will look. In addition, different cuts give it an unusual look. Don't be afraid to experiment!
Чем больше видов сыра будет присутствовать на вашей сырной тарелке, тем богаче и праздничнее она будет выглядеть. Кроме того, необычный вид придаёт разная нарезка. Не бойтесь экспериментировать!