Prepare all the ingredients, wash the vegetables and eggs, peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты, помойте овощи и яйца, очистите чеснок от шелухи.
Mix mustard, lemon juice, two egg yolks, salt and pepper in a deep plate. Whisk until smooth. While whisking, gradually pour in the vegetable oil.
Смешайте в глубокой тарелке горчицу, сок лимона, желтки двух яиц, соль и перец. Взбейте венчиком до однородности. Взбивая, постепенно влейте растительное масло.
Place the finished mayonnaise in the refrigerator.
Готовый майонез поставьте в холодильник.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Cut the ham into small cubes.
Ветчину нарежьте мелкими кубиками.
Pass the garlic through a press. Mix cheese, garlic, ham with mayonnaise.
Пропустите чеснок через пресс. Смешайте сыр, чеснок, ветчину с майонезом.
Cut the cucumber into slices, cut the cherry tomatoes in half. Collect the mushroom. Place a teaspoon of filling on the cucumber and place half a cherry on top.
Огурец нарежьте кружочками, черри разрежьте пополам. Соберите грибочек. На огурец выложите чайную ложку начинки, сверху положите половинку черри.
Place lettuce leaves on a plate and place mushrooms on top. Serve to the table. Bon appetit!
Выложите на тарелку салатные листья, сверху расставьте грибочки. Подайте к столу. Приятного аппетита!