Peel and boil potatoes and carrots, boil eggs. Boil the chicken fillet.
Почистите и отварите картофель и морковь, отварите яйца. Отварите куриное филе.
Grate cheese, eggs, carrots and potatoes, cut one cucumber into cubes.
Сыр, яйца, морковь и картофель натрите на терке, один огурец нарежьте кубиками.
Using a vegetable peeler, cut the second cucumber into thin slices and place on a plate in the shape of a chamomile. Place a glass in the middle.
С помощью овощечистки нарежьте второй огурец тонкими слайсами и разложите на тарелку в виде ромашки. В середину поставьте стакан.
Next, lay out the salad in layers. The first layer is chopped chicken fillet. Spread each layer with mayonnaise.
Далее выкладывайте салат слоями. Первым слоем идет нарезанное куриное филе. Каждый слой промажьте майонезом.
Place chopped cucumber and grated egg on top of the chicken fillet.
Поверх куриного филе выложите нарезанный огурец и натертое яйцо.
Next, lay out the potatoes and carrots.
Далее выкладывайте картофель и морковь.
Finish assembling the salad with a layer of grated cheese.
Завершите сборку салата слоем натертого сыра.
Remove the glass from the center of the salad and bend the edges of the cucumbers into the hole formed.
Выньте стакан из центра салата и в образовавшееся отверстие загните края огурцов.
Garnish the salad with dill.
Украсьте салат укропом.
For best taste, refrigerate the salad 1-2 hours before serving.
Для лучшего вкуса уберите салат в холодильник за 1-2 часа до подачи.