Wash all the necessary products, clean the fish, and make a cut along the belly.
Все необходимые продукты помойте, очистите рыбу, сделайте разрез по брюшку.
Salt and pepper the mackerel outside and inside. Squeeze the lemon juice.
Посолите и поперчите скумбрию снаружи и внутри. Выдавите сок лимона.
Grease the foil with vegetable oil and place the fish. Bake at 190°C for 20 minutes until golden brown.
Фольгу смажьте растительным маслом, выложите рыбу. Запекайте при температуре 190 °C, 20 минут до золотистой корочки.
Serve the fish on a large plate, sprinkled with herbs. The dish can be supplemented with lemon halves placed around the edges, which will give it brightness and make it appetizing.
Подайте рыбу на большой тарелке, посыпав зеленью. Блюдо можно дополнить половинками лимона, выложенными по краям, что придаст ему яркость и сделает аппетитным.