Grate the cheese on a fine grater. Remove the ham from the packaging and cut into small cubes. Rinse the parsley, shake off excess liquid and chop. Rinse the lettuce leaves to serve. Wash the eggs and potatoes.
Сыр натрите на мелкой терке. Ветчину освободите из упаковки, нарежьте мелкими кубиками. Петрушку промойте, стряхните лишнюю жидкость и измельчите. Листья салата для подачи ополосните. Яйца и картофель вымойте.
Boil vegetables and eggs. Place the eggs in a pan of water, place on the stove and cook for 8-10 minutes from the moment they boil. Then pour cold water over the eggs, cool and peel them. Then grate on a coarse grater. Place the potatoes in another pan, cover with water and cook for 25-30 minutes until soft. Drain the water, cool and peel the potatoes, grate them on a coarse grater.
Отварите овощи и яйца. Яйца сложите в кастрюлю с водой, поставьте на плиту и варите 8-10 минут с момента закипания. После залейте яйца холодной водой, остудите и очистите от скорлупы. Затем натрите на крупной терке. В другую кастрюлю положите картофель, залейте водой и варите 25-30 минут до мягкости. Воду слейте, остудите и очистите картофель, натрите его на крупной терке.
Form a salad. Line a deep bowl with cling film. Place the champignons on the bottom, caps down. Sprinkle with parsley and lightly brush with mayonnaise. The next layer is Korean carrots, also coat them with mayonnaise and compact them. Place cheese, then ham and boiled eggs. Lubricate each ingredient with a thin layer of mayonnaise. Place the grated potatoes in the last layer and carefully smooth the mayonnaise over the surface of the salad.
Сформируйте салат. Глубокую миску выложите пищевой пленкой. На дно уложите шампиньоны шляпками вниз. Посыпьте петрушкой и слегка смажьте майонезом. Следующий слой — корейская морковь, ее также промажьте майонезом и утрамбуйте. Выложите сыр, затем ветчину и вареные яйца. Каждый ингредиент смазывайте тонким слоем майонеза. Последним слоем разложите тертый картофель и аккуратно разровняйте майонез по поверхности салата.
Place the salad in the refrigerator to soak for 2-3 hours, covering the top with cling film. To serve, arrange lettuce leaves on a large flat plate. To make it easier to transfer the salad to a serving dish, run a knife along the edge of the container. After this, invert the container onto a plate with leaves and serve the salad.
Поставьте салат в холодильник для пропитки на 2-3 часа, накрыв сверху пищевой пленкой. Для подачи разложите на большой плоской тарелке листья салата. Чтобы салат легче было переложить на сервировочное блюдо, пройдитесь ножом по краю емкости. После этого переверните емкость на тарелку с листьями и подавайте салат.