Boil the eggs in salted water in advance, cool, peel, and finely chop. Wash the carrots, cucumber, parsley. Dry vegetables and herbs with a paper towel. Peel the carrots and grate on a medium grater. Peel the onion, rinse and finely chop.
Заранее отварите яйца в подсоленной воде, остудите, очистите, мелко нарежьте. Промойте морковь, огурец, петрушку. Обсушите овощи и зелень с помощью бумажного полотенца. Морковь очистите и натрите на средней терке. Лук очистите от кожуры, ополосните и мелко нашинкуйте.
Prepare the ingredients for the salad. Heat a frying pan with oil, put onion on it. After a couple of minutes, add carrots to it. Salt and pepper. Add 1 tbsp. l. water and simmer until the liquid evaporates. Cut the smoked chicken into small slices. Cut the fresh cucumber into thin strips.
Подготовьте ингредиенты для салата. Разогрейте сковороду с маслом, выложите на нее лук. Через пару минут положите к нему морковь. Посолите, поперчите. Добавьте 1 ст. л. воды и тушите до выпаривания жидкости. Копченую курицу разрежьте на небольшие ломтики. Свежий огурец нарежьте тонкой соломкой.
Make a salad. Place smoked chicken in a salad bowl. Make a grid of mayonnaise. Next, add carrots and onions and brush with mayonnaise. The next layer is cucumbers and eggs; spread mayonnaise on each layer. Place whole champignons on top. Place the salad in the refrigerator for a couple of hours to infuse.
Сделайте салат. В салатник выложите копченую курицу. Сделайте сетку из майонеза. Далее положите морковь с луком, смажьте майонезом. Следующий слой — огурцы и яйца, на каждый слой распределите майонез. Сверху выложите целые шампиньоны. Поместите салат в холодильник на пару часов, чтобы он настоялся.
When serving, garnish the salad with parsley sprigs.
При подаче украсьте салат веточками петрушки.