Defrost the chicken thigh, rinse under running water and boil in pre-salted water. Then remove the thigh from the broth and cool. Peel, chop and rinse the onions with boiling water to remove excess bitterness. Boil the eggs and pour cold water over them to make them easier to peel. Wash the tomato and cucumber and separate the pomegranate seeds for serving.
Куриное бедро разморозьте, промойте проточной водой и отварите в заранее подсоленной воде. Затем достаньте бедро из бульона и остудите. Репчатый лук почистите, измельчите, промойте кипятком, чтобы ушла лишняя горечь. Отварите яйца и залейте их холодной водой, чтобы они проще очищались от скорлупы. Вымойте помидор и огурец, отделите зерна граната для подачи.
Chop ingredients for salad. Grate the boiled eggs on a fine grater and set aside for now. Separate the chicken meat from the bone and cut into cubes. Grate the cheese on a coarse grater, and also cut the tomato into cubes.
Измельчите продукты для салата. Натрите вареные яйца на мелкой терке и пока отложите. Куриное мясо отделите от кости и нарежьте кубиками. Сыр натрите на крупной терке, помидор также нарежьте кубиками.
Place the first layers of salad. Take a large flat plate and distribute the chopped meat evenly on it. Place onion on top and apply mayonnaise mesh.
Выложите первые слои салата. Возьмите большую плоскую тарелку и равномерно распределите на ней нарезанное мясо. Сверху положите лук и нанесите майонезную сеточку.
Finish cooking. Spread the next layer of cheese in the salad and brush with mayonnaise. Then spread the tomato and re-grease with mayonnaise, only now over the entire surface of the salad. Sprinkle the finished slide with grated egg and cover with cling film and place in the refrigerator for 60 minutes.
Завершите приготовление. Следующим слоем распределите в салате сыр и смажьте майонезом. Затем распределите помидор и повторно смажьте майонезом, только теперь по всей поверхности салата. Посыпьте готовую горку тертым яйцом и, накрыв пищевой пленкой, на 60 минут уберите в холодильник.
Decorate the entire diameter of the salad with fresh cucumber petals, and sprinkle generously with pomegranate seeds on top for taste and beauty.
Салат по всему диаметру украсьте лепестками свежего огурца, а сверху обильно посыпьте гранатовыми зернами для вкуса и красоты.