Rinse the cucumber, garlic and parsley. Pat the greens dry with a paper towel. Peel the garlic. Open jars of sprats and canned corn. Place the crackers in a bowl.
Промойте огурец, чеснок и петрушку. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Чеснок очистите от шелухи. Откройте банки со шпротами и консервированной кукурузой. Сухарики выложите в миску.
Prepare your food. Drain the liquid from the sprats into a bowl with breadcrumbs and mix thoroughly. Mash the sprats with a fork. Finely chop the cucumber. Chop the garlic. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты. Со шпротов слейте жидкость в миску с сухарями, тщательно перемешайте. Шпроты разомните вилкой. Огурец мелко накрошите. Чеснок измельчите. Сыр натрите на крупной терке.
Make a salad. Place all the ingredients in a deep bowl: sprats, cucumber, croutons, herbs, garlic. Drain the liquid from the corn and add the grains to the rest of the ingredients. Add mayonnaise and mix thoroughly. Place in a salad bowl. Sprinkle cheese on top.
Сделайте салат. В глубокую чашу выложите все ингредиенты: шпроты, огурец, сухарики, зелень, чеснок. С кукурузы слейте жидкость, добавьте зерна к остальным продуктам. Положите майонез и тщательно перемешайте. Выложите в салатницу. Сверху посыпьте сыром.
Garnish the salad with canned fish and corn with sprigs of curly parsley.
Салат с рыбными консервами и кукурузой оформите веточками кудрявой петрушки.