Boil the eggs and potatoes in advance, cool them and peel them. Wash the cucumber, tomato, dill. Pat the greens dry with a paper towel.
Заранее отварите яйца и картофель, остудите их и очистите. Промойте огурец, помидор, укроп. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца.
Prepare the ingredients for the salad. Cut pink salmon into small cubes. Finely chop the cucumber and tomato, dry the fresh vegetables carefully with a paper towel. Chop the dill. Also chop the boiled potatoes and eggs into small cubes. Press the garlic in a garlic press. Cut the lemon into thin slices.
Подготовьте ингредиенты для салата. Горбушу нарежьте небольшими кубиками. Огурец и помидор мелко накрошите, аккуратно обсушите свежие овощи с помощью бумажного полотенца. Нашинкуйте укроп. Отварной картофель и яйца также нарубите на мелкие кубики. Чеснок продавите в чеснокодавке. Нарежьте лимон на тонкие дольки.
Make a salad. Place potatoes in the first layer in the salad bowl. For dressing, mix mayonnaise with garlic. Spread mayonnaise on potatoes. Next, add the eggs and brush with dressing as well. Then distribute the tomato and cucumber, make a mayonnaise grid between them. Next, add pink salmon. To let the salad infuse, put it in the refrigerator for a couple of hours.
Сделайте салат. В салатницу первым слоем положите картошку. Для заправки смешайте майонез с чесноком. На картофель намажьте майонез. Далее положите яйца, тоже смажьте заправкой. Затем распределите помидор и огурец, сделайте между ними сетку из майонеза. Далее выложите горбушу. Чтобы салат настоялся, уберите его в холодильник на пару часов.
When serving, sprinkle the pink salmon salad with dill and garnish with lemon wedges.
При подаче посыпьте салат из горбуши укропом и украсьте дольками лимона.