Wash and peel the carrots, grate them. Peel the garlic and pass it through a press. Wash and remove skin and films from the chicken fillet. Boil the eggs hard, peel them and grate them on a coarse grater. Separate a little grated yolk for decoration. Grate the cheese on a fine grater. To serve, rinse the dill and remove any rough stems.
Помойте и почистите морковь, натрите ее на терке. Очистите от шелухи чеснок и пропустите его через пресс. Помойте и очистите от кожи и пленок куриное филе. Сварите яйца вкрутую, очистите их от скорлупы и натрите на крупной терке. Отделите немного тертого желтка для украшения. Натрите сыр на мелкой терке. Укроп для подачи ополосните, удалите грубые стебли.
Boil the chicken fillet. Pour cold water into a saucepan, place the meat in it and place over medium heat. When the liquid boils, remove the foam, salt the water, cover the pan with a lid and simmer over low heat for 20-25 minutes. When the meat is cooked, cool it at room temperature and finely cut into cubes.
Сварите куриное филе. Налейте в кастрюлю холодную воду, положите в нее мясо и поставьте на средний огонь. Когда жидкость закипит, уберите пену, посолите воду, накройте кастрюлю крышкой и варите на медленном огне 20-25 минут. Когда мясо сварится, остудите его при комнатной температуре и мелко нарежьте кубиками.
Prepare the dressing. Add mayonnaise, garlic and ground pepper to a deep bowl. Mix the dressing well.
Приготовьте заправку. В глубокую миску добавьте майонез, пропущенный через пресс чеснок и молотый перец. Хорошо перемешайте заправку.
Start forming the salad. Place fillets in an even layer on a serving platter. Brush the top generously with dressing. Place grated eggs on the fillet and brush with dressing again. Form a new layer of carrots and carefully coat the top with dressing.
Начните формировать салат. На сервировочное блюдо выложите равномерным слоем филе. Сверху обильно смажьте заправкой. На филе выложите тертые яйца и снова смажьте заправкой. Сформируйте новый слой из моркови, сверху тщательно промажьте заправкой.
Finish cooking. Place a layer of cheese on top of the carrots and add dressing. Decorate the dish with finely grated yolks. Place the salad in the refrigerator for 1 hour until it is well soaked.
Завершите приготовление. Поверх моркови положите слой сыра и добавьте заправку. Украсьте блюдо мелко натертыми желтками. Поставьте салат в холодильник на 1 час, чтобы он хорошо пропитался.
The finished dish can be decorated with dill sprigs or any other herbs to taste. To serve the salad in an interesting way, it can be portioned into beautiful glasses or bowls.
Готовое блюдо можно украсить веточками укропа или любой другой зеленью по вкусу. Чтобы интересно подать салат, его можно порционно разложить в красивые бокалы или пиалы.