Boil the eggs, cool them, peel them. Rinse the cucumbers, onions, prunes and dill, and dry the greens with a paper towel. Peel the onion. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Отварите яйца, остудите их, очистите. Промойте огурцы, лук, чернослив и укроп, обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Лук очистите от шелухи. Удобно разложите на столе необходимые продукты.
Pickle the onion. To do this, chop the onion into small cubes and place in a bowl. Add vinegar, sugar and 1 teaspoon salt, stir and leave for 15 minutes.
Замаринуйте лук. Для этого нашинкуйте лук небольшими кубиками, положите в миску. Добавьте уксус, сахар и 1 ч.л.соли, перемешайте и оставьте на 15 минут.
While the onions are pickling, take care of the remaining ingredients. Cut the cucumbers into thin strips. Grate the eggs on a coarse grater. Chop the prunes. Chop the ham into strips. Grate the cheese on a medium grater.
Пока маринуется лук, займитесь оставшимися продуктами. Огурцы нарежьте тоненькой соломкой. Яйца натрите на крупной терке. Чернослив измельчите. Ветчину нашинкуйте соломкой. Натрите сыр на средней терке.
Make a salad. Place the cucumbers in a serving bowl, drying them with a paper towel before doing so. Make a grid of mayonnaise. Place the ham and brush with mayonnaise. Drain the onion and sprinkle over the ham. Next, lay out the eggs and season with mayonnaise. Pepper and salt to taste. The next layer is prunes, grease the top with mayonnaise, sprinkle with grated cheese. Place the salad in the refrigerator for 1 hour.
Сделайте салат. В посуду для подачи выложите огурцы, перед этим обсушив их с помощью бумажного полотенца. Сделайте сетку из майонеза. Положите ветчину, смажьте майонезом. Слейте с лука жидкость, посыпьте ветчину. Далее выложите яйца, сдобрите майонезом. Поперчите, посолите по вкусу. Следующий слой — чернослив, верх смажьте майонезом, посыпьте тертым сыром. Уберите салат в холодильник на 1 час.
Before serving, garnish the “Tenderness” salad with prunes with sprigs of fresh dill.
Салат «Нежность» с черносливом перед подачей оформите веточками свежего укропа.