Rinse the rice thoroughly until the liquid is clear and boil until tender. Wash the avocado and cucumbers and dry with paper towels. Cut the avocado in half and remove the pit. Cut off the ends of the cucumbers. Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel. Prepare a culinary ring with a diameter of 16-20 cm.
Рис тщательно промойте до прозрачности жидкости и отварите до готовности. Авокадо и огурцы вымойте, обсушите бумажными полотенцам. Авокадо разрежьте пополам, вырежьте косточку. У огурцов срежьте кончики. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Приготовьте кулинарное кольцо диаметром 16-20 см.
Prepare the rice. Combine cold cream with cream cheese, stir until creamy. Combine wasabi with a small amount of cream, mix and add to the creamy sauce. Mix well, add salt if necessary. Add the dressing to the rice and stir.
Подготовьте рис. Холодные сливки соедините со сливочным сыром, размешайте до кремовой консистенции. Васаби соедините с небольшим количеством крема, перемешайте и введите в сливочный соус. Хорошо перемешайте, при необходимости посолите. Добавьте заправку в рис, перемешайте.
Prepare the remaining ingredients. Cut the salmon into small cubes, and chop the eggs and avocado in the same way. Cut the skin off the cucumber if it is hard, and cut the pulp into small cubes.
Подготовьте оставшиеся продукты. Семгу нарежьте кубиками небольшого размера, аналогично измельчите яйца и авокадо. Срежьте кожицу с огурца, если она жесткая, мякоть нарежьте также маленькими кубиками.
Collect “sushi”. Place a cooking ring on a plate. Place half of the rice as the first layer, followed by the eggs, compact. Then place the salmon, sprinkle the surface with a small amount of oil. Next, distribute the avocado and the remaining rice, smooth it out and compact it a little. Cover the top with chopped cucumbers. Remove the ring.
Соберите “суши”. На тарелку поставьте кулинарное кольцо. Выложите первым слоем половину риса, следом — яйца, утрамбуйте. Затем уложите семгу, сбрызните поверхность небольшим количеством масла. Далее распределите авокадо и оставшийся рис, разровняйте и немного утрамбуйте. Верх засыпьте измельченными огурцами. Снимите кольцо.
Decorate the sides of the salad with sheets of nori and sprinkle sesame seeds on top. Serve with soy sauce.
Бортики салата оформите листами нори, сверху присыпьте кунжутом. Подайте с соевым соусом.