Wash the corn with leaves, dry and cook in the microwave for 5 minutes. Rinse the rice and boil until done. Drain the oil from the pink salmon. Wash the cucumber, cut off the ends. Wash and hard boil the eggs. Wash and dry the greens for serving.
Кукурузу вымойте с листьями, обсушите и сварите в микроволновке в течение 5 минут. Рис промойте и отварите до готовности. С горбушы слейте масло. Огурец вымойте, срежьте кончики. Яйца промойте и сварите вкрутую. Зелень для подачи вымойте и просушите.
Chop the salad ingredients. Peel the corn cob from the grains and place them in a bowl. Cut the eggs into 0.5 cm cubes. Grate the processed cheese on a coarse grater. Cut the cucumber into small slices. Remember pink salmon with a fork.
Измельчите ингредиенты салата. Початок кукурузы очистите от зерен, сложите их в пиалу. Яйца нарежьте кубиками по 0,5 см. Плавленый сырок натрите на крупной терке. Огурец нарежьте небольшими дольками. Горбушу помните вилкой.
Make fish salad with rice and corn. Place corn kernels, rice, pink salmon, cucumber, eggs and melted cheese in a salad bowl. Mix the products, add salt, pepper and mayonnaise. Stir again.
Сделайте рыбный салат с рисом и кукурузой. В салатник сложите зерна кукурузы, рис, горбушу, огурец, яйца и плавленый сыр. Перемешайте продукты, посолите, добавьте перец и майонез. Еще раз перемешайте.
Garnish fish salad with rice and corn with fresh herbs.
Рыбный салат с рисом и кукурузой оформите свежей зеленью.