Boil the potatoes in salted water in advance and cool. Peel and cut into cubes. Wash the cucumber, lettuce and dill. Dry the greens with a paper towel, finely chop the dill.
Заранее отварите картофель в подсоленной воде, остудите. Очистите от кожуры и нарежьте кубиками. Помойте огурец, листья салата и укроп. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца, укроп мелко порежьте.
Prepare the ingredients for the salad. Chop the cucumber into cubes. Finely chop the suluguni. Coarsely chop the lettuce leaves. Drain excess liquid from canned fish, remove bones and separate into fibers by hand.
Подготовьте ингредиенты для салата. Огурец нашинкуйте кубиками. Сулугуни мелко нарежьте. Нарубите крупно листья салата. С рыбных консервов слейте лишнюю жидкость, уберите косточки и разберите руками на волокна.
Make a salad. Place potatoes, cucumbers, suluguni cheese and lettuce in a salad bowl. Add vegetable oil, soy sauce and lemon juice. Mix everything thoroughly. Add the fish pieces and mix gently.
Сделайте салат. В салатницу положите картофель, огурцы, сыр сулугуни и листья салата. Добавьте растительное масло, соевый соус и лимонный сок. Все тщательно перемешайте. Выложите кусочки рыбы и аккуратно перемешайте.
When serving, sprinkle the salad with dill.
При подаче посыпьте салат укропом.