Boil the potatoes in their jackets, then peel them. Wash the eggs, hard boil and peel. Get out a large plate and cooking ring. Drain liquid from canned fish. Wash the cucumber and remove its tail. If it has rough skin, cut it off.
Отварите картошку в мундире, затем очистите. Яйца помойте, сварите вкрутую и очистите. Достаньте большую тарелку и кулинарное кольцо. Слейте жидкость из консервированной рыбы. Помойте огурец и удалите его хвостик. Если у него грубая кожа, срежьте ее.
Grind the food. Grate the potatoes. Shred the fish with a fork. Remove the bones. Cut the cucumbers into small cubes. Separate the whites from the yolks and chop them finely.
Измельчите продукты. Картофель натрите на терке. Рыбу измельчите при помощи вилки. Кости удалите. Огурцы нарежьте небольшими кубиками. Отделите белки от желтков, мелко порежьте их.
Form a salad. Place a cooking ring on the plate. Spread the bottom with mayonnaise so that the bottom layer is well bonded and does not crumble. Next, lay out the salad in the following layers: potatoes, fish, cucumber, yolks, whites. Lubricate each layer with mayonnaise. Remove the molding ring before serving.
Сформируйте салат. Установите на тарелке кулинарное кольцо. Дно намажьте майонезом, чтобы нижний слой хорошо скрепился и не рассыпался. Дальше выкладывайте салат следующими слоями: картофель, рыба, огурец, желтки, белки. Каждый слой смазывайте майонезом. Перед подачей уберите формовочное кольцо.
The salad will look especially interesting and appetizing if you garnish it with capers.
Салат будет выглядеть особенно интересно и аппетитно, если украсить его каперсами.