Prepare all the necessary ingredients. Rinse the pork.
Приготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте свинину.
We cut the meat into nickels and make cuts on both sides.
Нарезаем мясо пятаками и делаем надрезы с двух сторон.
Mix oil, mayonnaise and seasonings.
Смешиваем масло, майонез и приправы.
Coat the meat on all sides. And let it marinate. You can start cooking right away.
Обмазываем мясо со всех сторон. И даём промариноваться. Можно и сразу приступить к готовке.
Place the meat in the slow cooker and turn on the baking mode for 1 hour.
Мясо выкладываем в мультиварку и включаем режим выпечка на 1 час.
After 40 minutes, turn over.
Через 40 минут переворачиваем.
After 20 minutes, take out the finished meat.
Через 20 минут достаём готовое мясо.
Serve the meat hot with your favorite side dish and vegetables.
Подавать мясо горячим с любимым гарниром и овощами.