Prepare all the necessary ingredients.
Приготовьте все необходимые ингредиенты.
Place the minced meat in a dry frying pan.
Выложить фарш на сухую сковороду.
Fry the minced meat and break it into small pieces with a spatula so that there are no lumps of minced meat.
Обжаривать фарш и разбивать его лопаткой на мелкий кусочки, чтобы не было комочков фарша.
Add onion to the prepared minced meat and fry until the onion is transparent.
К готовому фаршу добавить лук и обжарить до прозрачности лука.
Add tomato paste to the minced meat and fry for 1-2 minutes.
Добавить к фаршу томатную пасту и обжарить все 1-2 минуты.
Chop the tomatoes and add to the minced meat.
Нарезать помидоры и добавить в фарш.
Cover the lid and simmer for 10 minutes under the lid.
Накрываем крышку и тушим 10 минут под крышкой.
The tomatoes become soft and smash them with a spatula until they have a uniform texture. Add salt, pepper, herbs.
Помидоры становятся мягкими и разбиваем их лопаткой до однородной текстуры. Добавляем соль, перец, травы.
Mix everything and simmer under the lid for another 5 minutes. Serve the sauce on the table.
Все перемешиваем и тушим под крышкой еще 5 минут. Подаем соус на стол.
Serve this sauce with pasta and top with grated cheese. Also good for lasagna.
Подавать данный соус с пастой, можно сверху украсить тертым сыром. Так же хорошо подойдет для лазаньи.