Prepare all the necessary ingredients.
Приготовьте все необходимые ингредиенты.
First, let's cook the broth. Take a chicken bone with meat, fill it with water in a saucepan and put it on the stove for an hour.
Для начала сварим бульон. Возьмём куриную кость с мясом, зальем её в кастрюле водой и поставим на час на плиту.
When the broth is cooked, make fried vegetables. Cut the onion into squares, grate the carrots and fry in vegetable oil. Then pour it into the soup. Cut the potatoes into small cubes and send them there.
Когда сварился бульон делаем жареные овощи. Лук режем на квадратики, морковь натираем на тёрке и обжариваем на растительном масле. Затем высыпаем в суп. Картошку нарезать мелкими кубиками и отправить туда же.
When the potatoes are cooked, add the cheese, cut into pieces, and pour in the cream. Blend with a blender until smooth. We also cut another piece of cheese into squares and add it to the soup. Don't forget to add salt.
Когда картошка сварилась, добавляем сыр, нарезанный кусочками, и вливаем сливки. Пробиваем блендером до однородности. Другой кусок сыра нарезаем также квадратиками и всыпаем в суп. Не забудьте посолить.
When serving, be sure to add croutons and herbs.
При подаче обязательно положите сухарики и зелень.