Check the required ingredients and work surface. Peel potatoes, onions, carrots. Wash the eggs. Rinse fresh herbs and pat dry with a paper towel.
Поверьте необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Картофель, лук, морковь очистите. Яйца помойте. Свежую зелень ополосните и промокните бумажным полотенцем.
Cut the onion and carrots into small cubes.
Лук и морковь нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onions and carrots for 2-3 minutes until golden and characteristic aroma.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и морков 2-3 минуты до золотистости и характерного аромата.
Pour water into a saucepan and bring to a boil. Cut the potatoes into slices. Place the potatoes in boiling salted water and cook for 10 minutes. Then add the fried onions and carrots to the potatoes.
В кастрюлю налейте воды, доведите до кипения. Картофель нарежьте на ломтики. В кипящую подсоленную воду опустите картофель и варите 10 минут. Затем добавьте к картофелю зажарку из лука и моркови.
Meanwhile, crack the egg into a bowl and beat with a whisk or fork until smooth.
Тем временем яйцо разбейте в миску и взбейте венчиком или вилкой до однородности.
Then pour the egg into the soup in a thin stream, stirring constantly.
Затем тонкой струйкой влейте яйцо в суп, постоянно помешивая.
Stir the soup gently to prevent egg fragments from sticking together. Cook for another 5-7 minutes until the potatoes are done.
Аккуратно перемешивайте суп, чтобы фрагменты яйца не слипались. Варите еще 5-7 минут до готовности картофеля.
Add salt and pepper to taste and let the soup simmer for 10 minutes.
Добавьте соль и перец по вкусу и дайте супу настояться 10 минут.
Pour the soup into serving bowls, garnish with finely chopped dill and serve.
Разлейте суп по порционным тарелкам, украсьте мелко нарубленным укропом и подавайте.