Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onion. Fry it until golden brown in vegetable oil.
Нарежьте лук. Обжарьте его до золотистого цвета на растительном масле.
Wash the chicken fillet and cut into pieces. Add to the onion, fry for about 20 minutes, stirring often.
Куриное филе промойте, нарежьте кусочками. Добавьте к луку, обжаривайте около 20 минут, часто перемешивая.
Wash the mushrooms and chop them as desired. Add to the pan and fry until the water evaporates and the product turns golden.
Грибы промойте, нарежьте произвольно. Добавьте в сковородку и обжаривайте до испарения воды и появление на продукте золотистого цвета.
Add chopped garlic, salt and pepper to taste.
Добавьте измельченный чеснок, посолите и поперчите по вкусу.
Garnish the dish with fresh herbs.
Украсьте блюдо свежей зеленью.