Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a medium saucepan, bring 1.5 cups water to a boil. Next, add rice and stir. Reduce heat, cover and leave for 20 minutes.
В средней кастрюле доведите до кипения 1,5 стакана воды. Далее добавьте рис и перемешайте. Уменьшите огонь, накройте крышкой и оставьте на 20 минут.
In a small bowl, combine rice vinegar, sugar and salt. Combine this mixture with rice and keep aside.
В небольшой миске смешайте рисовый уксус, сахар и соль. Соедините эту смесь с рисом и оставьте в стороне.
Prepare the filling: peel the cucumber and avocado and cut them into thin strips. Lightly beat the cheese with a mixer and place it in a bag (you need to cut the corner of the bag, this will make it easier to place the cheese on the nori). Dry the salmon with a napkin and cut into even layers. Peel the shrimp and cut into thin strips.
Подготовьте начинку: очистите огурец и авокадо и нарежьте их тонкими полосками. Сыр слегка взбейте миксером и выложите в пакет (угол пакета нужно надрезать, так будет легче выкладывать сыр на нори). Лосось обсушите салфеткой и нарежьте ровными пластами. Креветки почистите и нарежьте тонкими полосками.
Preheat the oven to 350°F and on a baking sheet in the oven, warm the nori for 1-2 minutes until warm.
Разогрейте духовку до 150 °С и на противне в духовке нагрейте нори в течение 1-2 минут, пока они не станут теплыми.
Place one sheet of nori on a bamboo sushi mat. Wet your hands. Using your hands, spread a thin layer of rice onto the nori sheet and press it down. Turn the nori sheet over to the other side and start adding the filling.
Разместите один лист нори на бамбуковой циновке для суши. Смочите руки. Руками намажьте рис тонким слоем на лист нори и придавите его. Переверните лист нори другой стороной и начните выкладывать начинку.
Squeeze the cheese along the entire length of the nori, then add cucumber, avocado and shrimp. Lift the end of the mat and gently roll it up gradually, applying light pressure. Trim and press again to form a rolled roll with the rice facing out.
Выдавите сыр по всей длине нори, далее выложите огурец, авокадо и креветки. Поднимите конец коврика и аккуратно постепенно его закатайте, слегка надавливая. Подровняйте, еще раз надавите, чтобы получился закатанный ролл с рисом наружу.
Place a layer of salmon on top and cover the roll completely. Cut the long roll into individual sushi. You can garnish the dish at the end with tobiko caviar, add ginger and wasabi if desired.
Сверху положите пласт лосося и укутайте ролл им полностью. Разрежьте длинный ролл на отдельные суши. Можно украсить блюдо в конце икрой тобико, добавить имбирь и васаби по желанию.
Before serving, arrange the sushi beautifully on a plate, add wasabi and ginger to taste, and pour soy sauce into the gravy boat.
Перед подачей суши красиво разложите по тарелке, добавьте васаби и имбирь по вкусу, налейте соевый соус в соусник.